Markiezen

Markiezen

Markiezen zijn een exclusieve vorm van zonwering welke wordt weergegeven door een elegante boog. Een markies geeft een edele, nostalgische en eigentijdse uitstraling. Door de fraaie performance komen markiezen in zowel moderne als klassieke woningen goed tot hun recht. Een groot voordeel van een markies als zonwering is dat de vrije doorloop op uw terras niet wordt belemmert zoals dit wel het geval is bij een zonnescherm. Markiezen en baldakijnen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Vakkundig op maat gemaakt, in diverse kleuren, maten en patronen. U kunt zelf kiezen voor een handmatige of elektrische bedieningsvorm voor uw markies of zonnescherm. Wij plaatsen uw markiezen, baldakijnen, zonnescherm of andere zonwering tegen scherpe prijzen.

Doeken

Als u kiest voor markiezen of baldakijnen hebt u de keuze in verschillende soorten doeken. Houdt u van klassieke doeken met een neutrale uitstraling, of kiest u liever voor een energiek en kleurijk karakter? U heeft zelf de keuze in bijvoorbeeld verduisterende doeken met een expliciete weerbestendigheid zoals wind- en regen vast. Ook kunt u kiezen voor een doek met vuil afstotende eigenschappen. Onze doeken krijgen een extra water- en vuilafstotende nabehandeling die het onderhoud erg gemakkelijk maakt. Reinigen met lauw warm water en een borstel is afdoende om uw doek in topconditie te houden. Daarnaast kunt u kiezen voor kleurvaste doeken waarbij UV-straling tot het minimum wordt beperkt. Zo profiteert u van bescherming tegen UV-straling, warmte, licht en slechte weersomstandigheden. Er zijn vele opties voor het doek.

Kleur en design

De kleur van uw zonwering vormt een belangrijk element voor de sfeer en uitstraling van uw huis. Voor het uitzoeken van de gewenste kleuren en patronen voor een zonnescherm kunt u gratis kleurstalen bij ons bestellen. Zo kunt u rustig thuis beslissen welke kleur het beste bij uw ramen en gevel past. Kies zelf de juiste kleurschakering of patronen. Wij bieden een ruim assortiment met diverse mogelijkheden in kleuren voor uw markies of baldakijn of ander zonnescherm. Van klassieke strepen tot retro printen, effen stoffen en nostalgische prints. Kiest u voor natuur- en poedertinten of liever voor heldere en energieke kleuren met een uitnodigend patroon? Al onze doeken zijn te leveren in diverse kleuren en designs. Wilt u hulp bij het vinden van een markies of baldakijn die het beste aansluit bij uw wensen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze specialist helpt u.

Bediening

Voor zonwering zoals markiezen en baldakijnen bestaat de mogelijkheid in elektrische of handmatige bediening. Als u de voorkeur geeft aan comfort en gebruiksgemak kiest u voor de elektrische markies. Uw markiezen worden met één druk op de knop in uw favoriete stand gezet. Wilt u de zonwering aanpassen aan de actuele weersomstandigheden? Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor een volledig geautomatiseerd systeem voor uw markies. De markiezen gaan vanzelf omhoog en omlaag afhankelijk van de weersomstandigheden van het moment. Veilig, ergonomisch en gemakkelijk. Wilt u meer informatie over de volledige geautomatiseerde bediening? Onze specialist vertelt u graag meer over de mogelijkheden in het bedienen van zonwering en zonneluifels zoals markiezen en baldakijnen.

zonwering markiezen

Meer dan 20 jaar ervaring als rolluiken en zonwering expert!

Wij zijn specialist in de plaatsing en het vervangen van markiezen of andere zonwering tegen een scherp tarief.

Contact met een specialist

Wilt u een markies of andere zonwering laten plaatsen of herstellen ? Wij zorgen ervoor dat u weer lang kunt genieten van uw zonnescherm of andere zonwering. Onze specialist vertelt u graag meer over zonwering. Is uw zonnescherm of doek aan vervanging toe? Ook bij het vervangen, herstellen of reinigen van een doek van uw markies of zonnescherm is onze vakman u graag tot dienst. Neem contact met ons op voor meer informatie of ontvang een vrijblijvende offerte op maat voor het plaatsen of herstellen van een markies of zonnescherm. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden in zonwering. Van markiezen tot screens of een zonnescherm. Vakkundig advies, professionele service en onderhoud. Wij sturen u graag vrijblijvende offertes toe zodat u eenvoudig prijzen kunt vergelijken.

markiezen offerte