Zonwering en rolluiken leads inkopen?

Dat er tegenwoordig veel concurrentie is, is duidelijk. Om uit te blinken, zal uw bedrijf goed vindbaar moeten zijn. Adverteren kost echter onnodig veel tijd en geld. Laat ons u daarom helpen met het werven van nieuwe klanten. Doordat wij dagelijks onze websites blijven verbeteren zijn deze snel gevonden door potentiële nieuwe klanten. Dagelijks komen er offerteaanvragen binnen met betrekking tot zonwering en rolluiken. Door deze offerteaanvragen te kopen, helpen wij u met het werven van nieuwe klanten. Geef een deel van uw acquisitie uit handen en houd tijd over om bezig te zijn met uw vak. Nieuwsgierig wat het kopen van zonwering en rolluiken leads u op gaat leveren? Vul het contactformulier in en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Wat zijn leads?

Een lead is in feite een spoor dat u uitzet naar een potentiële klant. Onze medewerkers werken dagelijks aan het verbeteren van de vindbaarheid van onze websites. Een klant doet via één van deze websites een offerteaanvraag, en deze lead zetten wij door naar uw bedrijf. Wanneer u overgaat tot het kopen van zonwering en rolluiken leads verhoogt u uw omzet. Hoe u op de lead reageert is aan u. Door met de klant mee te denken en hoge kwaliteit te bieden kunt u zelf de klant werven.

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen

Hoe werkt het kopen van leads?

Ga over tot het kopen van rolluiken en zonwering leads en verhoog snel uw omzet. Het werkt als volgt: de offerteaanvragen die via onze websites binnenkomen gaan eerst langs ons servicecentrum. Hier wordt elke lead gefilterd voordat wij ze doorzetten. Omdat elke lead langs het servicecentrum gaat, kunnen wij ook specifieke rolluiken en zonwering leads voor u selecteren. Bijvoorbeeld als u enkel aanvragen met betrekking tot zonwering of juist rolluiken wilt ontvangen. Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

No cure, no pay

U kan nieuwe klanten ook op andere manieren werven. Bijvoorbeeld door te adverteren. In tegenstelling tot het kopen van aanvragen kost dit echter veel geld en u weet niet of het u iets oplevert. Bij ons betaalt u per lead. Krijgt u geen zonwering of rolluiken leads binnen? Dan betaalt u ook niet. Daarbij hanteren wij geen hoge instapkosten, waardoor u gemakkelijk uw rendement zelf berekent. Zo weet u zeker dat u alleen betaalt voor iets dat u ook wat oplevert.

"*" indicates required fields

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*


zonwering lead

Controle op kwaliteit

Elke lead die binnenkomt, gaat langs het servicecentrum. Hier wordt de lead zorgvuldig gefilterd en doorgezet naar uw bedrijf. Zo bent u er bij het kopen van zonwering en rolluiken leads zeker van dat deze kwalitatief goed zijn. Daarnaast is er in overleg een hoop mogelijk met betrekking tot het doorzetten van de offerteaanvragen. Als u de zonwering en rolluiken leads exclusief naar uw bedrijf doorgestuurd wilt krijgen is dat mogelijk, maar ook als u een specifieke lead doorgestuurd wilt krijgen is dat geen probleem.

rolluiken lead

Meer omzet? Neem vrijblijvend contact op!

Het kopen van aanvragen helpt u bij het werven van nieuwe klanten en daarmee zal uw omzet verhogen. Wilt u niet langer veel tijd kwijt zijn aan het werven van nieuwe klanten? Bent u benieuwd naar alle voordelen van het kopen van aanvragen of nieuwsgierig naar de kosten per lead? Neem dan contact met ons op. Om uw vragen zo volledig mogelijk te kunnen beantwoorden zullen wij u zo spoedig mogelijk terugbellen met alle informatie. Wij helpen u graag.

nieuwe klanten werven