Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken


Een betrouwbare manier van beveiliging en zonwering zijn rolluiken. Een rolluik is vaak een toepassing die bij panden zoals winkels wel gebruikt wordt, maar bij particulieren worden ze minder vaak ingezet. Toch zijn rolluiken ook een optie. Er zijn verschillende soorten rolluiken, zo zijn er bijvoorbeeld voorzetrolluiken en opbouwrolluiken. Voorzetrolluiken worden, zoals de naam al zegt, voor de muur geplaatst en opbouwrolluiken worden bovenop het raam geplaatst. Ook kunt u kiezen uit een afgeschuinde, halfronde of afgeronde omkasting. Wilt u meer informatie over voorzetrolluiken of opbouwrolluiken of wilt u een voorzetrolluik laten plaatsen tegen lage prijzen? Neem dan contact met ons op.

Soorten omkasting

Voor rolluiken zoals een voorzetrolluik zijn verschillende soorten omkasting verkrijgbaar. Zo bestaat er een afgeschuinde kast, een halfronde kast en een afgeronde kast voor een voorzetrolluik. Een afgeschuinde kast is, zoals het woord al zegt, schuin, waardoor er ruimte bespaard wordt. Een afgeronde kast is helemaal rond en een halfronde kast is dus voor de helft rond. Het is vaak een kwestie van smaak of u voor een afgeschuinde, halfronde of afgeronde kast kiest bij uw voorzetrolluik. Wilt u meer informatie over de verschillende soorten kasten of wilt u een afgeschuinde, halfronde of afgeronde kast laten plaatsen? Onze professional komt graag bij u langs voor meer informatie en het plaatsen van de voorzetrolluiken of opbouwrolluiken.

Plaatsing aan de buitengevel

Een voorzetrolluik kan geplaatst worden aan de buitengevel. Zoals eerder gezegd, wordt een voorzetrolluik aan de buitenkant geplaatst, waardoor de buitengevel een geschikte plek is voor het plaatsen van een rolluik. Opbouwrolluiken worden boven het raam geplaatst, waarbij de kast vaak niet zichtbaar is. Als u een rolluik wilt laten plaatsen aan de buitengevel, is het verstandig om u te laten informeren door een vakman. Een rolluik kan de uitstraling van uw woning veranderen en u wilt natuurlijk wel dat het naar uw smaak blijft. Wilt u meer weten over voorzetrolluiken of een ander soort rolluik en het plaatsen hiervan? Onze vakman komt graag bij u langs.

Energiebesparend

Voorzetrolluiken en opbouwrolluiken zijn energiebesparend. Doordat een rolluik de zon tegenhoudt, blijft de temperatuur in uw woning aangenaam. U hoeft dankzij de rolluiken, zowel voorzet- als opbouwrolluiken, dus niet in de weer met bijvoorbeeld airconditioning. Daarnaast heeft een rolluik een goede isolatie, wat ervoor zorgt dat de kou in de winter buiten blijft. Door de rolluiken hoeft u de verwarming minder te gebruiken en verliest u minder warmte. Door de goede isolatie van een voorzetrolluik bespaart u op uw energierekening. Hierdoor zijn voorzetrolluiken energiebesparend. Wilt u meer weten over de goede isolatie van een voorzetrolluik of opbouwrolluiken? Neem dan contact met ons op.

Automatische rolluiken

Om het gemak van een rolluik te vergroten, heeft u de optie voor een elektrische bediening. Met elektrische voorzetrolluiken hoeft u niet zelf aan de slag als u het rolluik omhoog of omlaag wilt hebben. Automatische voorzetrolluiken zijn erg gebruiksvriendelijk. Zo kunt u een rolluik met elektrische bediening op elke gewenste stand zetten, bijvoorbeeld half open of juist bijna helemaal dicht. Wilt u meer weten over automatische voorzetrolluiken of andere elektrische rolluiken of wilt u een voorzetrolluik laten plaatsen door een vakman voor goede isolatie? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer dan 20 jaar ervaring als rolluiken en zonwering expert!

Wij zijn specialist in herstellen, onderhoud en de plaatsing van rolluiken en zonweringen tegen een scherp tarief.

Voorzetrolluik

Prijzen

De prijzen voor een voorzetrolluik of andere rolluiken verschillen. Zo hangt het natuurlijk in eerste instantie af of u kiest voor een voorzetrolluik of een opbouw rolluik. Ook hangt het af van de grootte van het rolluik en of u kiest voor elektrische bediening van het voorzetrolluik. De prijzen voor handmatige bediening zijn vaak lager dan de prijzen voor automatische rolluiken aan de buitengevel. Wilt u meer weten over de prijzen voor een voorzetrolluik of een andere vorm van rolluiken zoals inbouwrolluiken? Neem dan contact met ons op. Wij plaatsen deze vorm van isolatie, beveiliging en zonwering, zowel met automatische als handmatige bediening, tegen lage prijzen.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een vorm van beveiliging en zonwering? Dan zit u met rolluiken goed. Of u nu kiest voor voorzetrolluiken bevestigd aan de buitengevel of opbouwrolluiken, beide varianten bieden een goede isolatie en zorgen ervoor dat het moeilijker wordt om in te breken. Daarnaast zijn zowel voorzetrolluiken als opbouwrolluiken ideaal als zonwering. Onze vakman komt bij u langs om voorzetrolluiken of opbouwrolluiken te plaatsen, met of zonder automatische bediening, tegen lage prijzen. Wilt u meer weten over elektrische voorzet- of opbouwrolluiken of wilt u deze laten plaatsen met een afgeschuinde, halfronde of afgeronde omkasting? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.