terrasschermen

Terrasschermen

Een zonnescherm blokkeert de zon. Als de zon laag staat gaat dit echter een stuk lastiger. Het plaatsen van terrasschermen, ook wel bekend als windschermen, is hiervoor de oplossing. Deze zonwering plaatst u buiten rondom uw terras zodat ook de laagstaande zon wordt geblokkeerd. Het is al erg populair in de horeca, maar tegenwoordig wordt het ook steeds vaker bij particulieren geplaatst. Een windscherm heeft naast zonwering vele voordelen zoals geluidsdemping, privacy en het blokkeren van de wind. Wij zijn een netwerk van vakmannen met ervaring in het plaatsen van zonwering. Wanneer u het offerteformulier invult ontvangt u gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes. Nadat u deze hebt vergeleken op prijzen en voorwaarden kiest u zelf de vakman die bij uw langskomt.

Soorten terrasschermen

U heeft de keuze uit verschillende soorten terrasschermen. U kunt een vast, oprolbaar of opberg terrasscherm plaatsen. Een oprolbaar terrasscherm heeft een kast welke permanent aanwezig is. Net als bij een zonnescherm bevindt het opgerolde doek zich in de kast. Als u de zonwering gaat uitzetten dan is het doek uittrekken en vastzetten het enige wat u hoeft te doen. Een vast terrasscherm is permanent aanwezig. Vaste terrasschermen bestaan over het algemeen uit steviger materiaal. Denk hierbij aan aluminium, hout of één van deze gecombineerd met beglazing. Daarnaast heeft u nog het opberg terrasscherm welke u eenvoudig wegrijdt indien gewenst.

Terrasscherm glas

Terrasschermen met glas zijn erg mooi. Dankzij de beglazing zit u uit de wind op uw terras maar u kunt nog wel van het uitzicht naar uw tuin genieten. Dit is ook de reden waarom zonwering met glas veelal wordt toegepast in de horeca. U kunt heerlijk buiten zitten zonder dat u last hebt van de wind. Tegelijkertijd zorgt de beglazing ervoor dat u geen opgesloten gevoel hebt. De keerzijde hiervan is dat een windscherm van glas geen privacy biedt als u buiten zit. Een ander nadeel van een windscherm met glas is echter dat het niet erg effectief is in het weren van de zon. De combinatie met een zonneluifel komt wel vaak voor.

Verrijdbaar terrasscherm

Het opberg of verrijdbaar terrasscherm rijdt u, zoals de naam al zegt, eenvoudig weg. Deze zonwering bestaat veelal uit een constructie van beglazing of hout op wieltjes. Een voordeel hiervan is dat een verrijdbaar windscherm heel flexibel is. In de winter zult u niet in de tuin zitten, u bergt de zonwering dan eenvoudig op. Hetzelfde geldt voor de horeca, wanneer het terras niet geopend is kunt u een verrijdbaar windscherm in de berging neerzetten. Daarnaast kunt u een verrijdbaar windscherm op elke plek in uw tuin neerzetten. Heeft u meer ruimte in uw tuin nodig? Of gaat u achter in de tuin zitten in plaats van op het terras? Geen probleem.

Terrasschermen plaatsen

Hebt u een bedrijf in de horeca en wilt u buiten terrasschermen laten plaatsen? Of wilt u als particulier meer privacy in uw tuin? Een verrijdbaar terrasscherm plaatst u uiteraard eenvoudig zelf. Het enige wat u hoeft te doen is het windscherm naar het terras rollen. Wanneer u een oprolbaar terrasscherm om het terras in uw tuin wenst dan moet u de kast evenals de eindpaal bevestigen in de grond of op een stabiel oppervlak. Vaste terrasschermen bevestigd u helemaal in de grond. Het is belangrijk dat dit goed wordt gedaan. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat uw windscherm blijft staan indien het buiten slecht weer is.

Wilt u terrasschermen laten installeren? Benut ons netwerk!

De specialisten uit ons netwerk helpen u bij het plaatsen van terrasschermen.

terrasscherm prijzen

Prijzen

Hebt u interesse in een windscherm voor het terras van uw tuin of horeca gelegenheid? Het is begrijpelijk dat u de prijzen van terrasschermen wilt weten voordat u deze laat monteren. De prijzen hangen af van verschillende factoren zoals de afmetingen. Als u een groot terras hebt en u gaat deze helemaal voorzien van terrasschermen, dan bent u uiteraard meer kosten kwijt. Daarnaast zijn materialen van invloed op de prijs. Zonwering van metaal of glas is bijvoorbeeld voordeliger dan een oprolbaar terrasscherm welke bestaat uit een doek. De prijzen van basis terrasschermen beginnen al bij €80,-. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs al gauw oplopen.

Besparen? Gratis offertes!

Een oprolbaar of ander soort windscherm is ideaal wanneer u buiten wilt zitten zonder dat u in de felle zon zit. Bij een horeca gelegenheid is het bovendien fijn indien klanten buiten kunnen zitten zonder dat al het servies constant omwaait. De combinatie met een zonnetent is erg sfeervol. Wilt u zonwering laten monteren? Bij ons bespaart u door te vergelijken. Vul gratis en geheel vrijblijvend het offerteformulier in. U ontvangt vervolgens maximaal vijf offertes van zonwering specialisten uit ons netwerk. U vergelijkt de prijzen, het aanbod en de voorwaarden van de offertes. U kiest vervolgens zelf de specialist die langskomt om een oprolbaar terrasscherm of andere soort zonwering te installeren. We zijn u graag van dienst!