Zonwering Antwerpen

Zonwering Antwerpen

Om in de zomermaanden uw woning koel te houden kunt u een airconditioning aanschaffen, of uw ramen voorzien van zonwering. Het plaatsen van zonnewering is over het algemeen de meest gekozen oplossing in Antwerpen. Bij onze buitenzonwering specialisten uit de regio hebt u dan ook de keuze uit een ruim aanbod aan soorten zonwering. Kies bijvoorbeeld voor de traditionele markies, of voor een knikarmscherm. Andere opties zijn zonnetenten, screens en rolluiken. Wilt u weten welke soort zonwering het beste past bij uw wensen? Aarzel dan niet om vandaag nog ons offerteformulier in te vullen. Wij informeren u met alle plezier en sturen u desgewenst enkele vrijblijvende offertes toe die u zelf kunt vergelijken op basis van prijs en aanbod.

Elektrisch of handmatig

Bijna elke vorm van zonwering kan zowel handmatig als elektrisch worden bediend. Een handmatige bediening heeft vele voordelen, onder andere op het gebied van budget en het voorkomen van storingen. Een elektrisch besturingssysteem bevat echter ook vele positieve eigenschappen. Zeker voor mensen die slecht ter been zijn is een elektrisch systeem zeer aan te raden. Door het elektrisch besturingssysteem te koppelen aan sensoren of een afstandsbediening is het mogelijk om de zonwering vanaf een smartphone of tablet te bedienen. De prijzen voor een elektrisch model zijn wel aanzienlijk hoger. Dit kan oplopen tot ongeveer €400,- extra voor installatie en levering.

zonnewering Antwerpen

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Koopt u een zonnescherm, zonneluifel of andere vorm van buitenzonwering bij een professional uit ons netwerk in Antwerpen, dan weet u zeker dat u profiteert van een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Wij kunnen deze lage prijzen garanderen doordat u bij ons de aanbiedingen van diverse professionals uit de regio met elkaar kunt vergelijken. Uit onderzoek is gebleken dat dit kan leiden tot een besparing van wel 35%. Met name de arbeidskosten worden hierdoor aanzienlijk lager.

Snel geplaatst

Naast aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zonwering, garanderen wij tevens een snelle plaatsing. Elke buitenzonwering professional uit Antwerpen heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied en kan elke soort zonwering snel en vakkundig plaatsen. Of u nu kiest voor een zonnescherm, markies of uitvalscherm. Wij zorgen ervoor dat u binnen korte tijd geniet van een geoptimaliseerd wooncomfort! Om kosten te besparen is het een optie om zelf de screens of zonnetenten te installeren.

zonneluifel Antwerpen

Zonneluifels

Zonneluifels werden een aantal jaar terug veelvuldig gebruikt als zonnewering in Antwerpen. Een zonneluifel is zeer eenvoudig te monteren en kent daarom ook een lage prijs. Een zonneluifel bestaat over het algemeen uit een uitvalscherm of doek, die over een houten of kunststof constructie wordt geplaatst. Het voordeel van een zonneluifel is dat u hiermee oneindig kunt variëren in kleur en design. Bij de meeste zonwering professionals is het mogelijk om zelf de kleuren of het patroon voor de zonneluifel te bepalen. Het is afhankelijk van het door u gekozen design hoe hoog de exacte prijzen voor de zonneluifel worden.

buitenzonwering Antwerpen

Screens

Screens worden, in tegenstelling tot vele andere soorten zonwering, verticaal geplaatst. Dit betekent dat u geen schaduw over het terras of de tuin krijgt zoals wel gebeurt met een knikarmscherm of markies. Screens bieden dan ook een uitstekende schaduw voor binnenshuis. Een ander voordeel van screens is dat u hiermee zorgt voor een goede privacybescherming, terwijl u vanaf binnenshuis nog wel naar buiten kunt kijken. Screens zijn meestal maar in een beperkt aantal kleuren verkrijgbaar, kijk daarom ook altijd goed naar het aanbod van de zonnewering specialist bij wie u een offerte aanvraagt. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

zonnescherm Antwerpen

Zonneschermen

De term zonnescherm is een term die in de zonwering branche veel wordt gebruikt als verzamelnaam voor alle soorten buitenzonwering. Onder het begrip vallen onder andere screens, en zonnetenten, maar ook een markies, uitvalscherm of zonneluifel kan worden aangeduid met de term zonnescherm. Wanneer u zonnescherm specifiek bij één soort zonwering ziet staan, dan is dit vaak een knikarmscherm. Om verwarring te voorkomen adviseren wij u om altijd de expert uit Antwerpen te vragen naar de exacte aanduiding van het begrip zonnescherm als dit ergens bij staat. Zo voorkomt u problemen achteraf.

elektrische zonnetenten

Zonnetenten

Bent u de eigenaar van een horeca gelegenheid in Antwerpen? Dan zijn wellicht zonnetenten een goede vorm van zonnewering voor u. Zonnetenten zijn grote doeken die over een kunststof constructie worden geplaatst. Het voordeel van zonnetenten is dat u deze eenvoudig kunt laten monteren, maar ook snel kan weghalen wanneer het begint te regenen of te waaien. Zonnetenten zijn niet alleen geschikt voor op het terras, ook voor de achtertuin kan een zonnetent uitkomst bieden. U zit heerlijk in de schaduw terwijl u nog steeds de wind kan voelen. Het is daarbij een optie om de zonnetenten per dag anders in de zon te plaatsen.

Benieuwd naar de prijs voor het plaatsen van zonwering in Antwerpen?

Doe vrijblijvend een offerteaanvraag en ontvang meerdere offertes van zonweringsbedrijven uit uw regio. Vergelijk deze op prijs en aanbod.

Zonnewering offerte
knikarmscherm Antwerpen

Knikarmschermen

Een knikarmscherm, ook wel uitvalscherm genoemd, wordt in Antwerpen veel geplaatst. Een knikarmscherm is een zeer gewilde vorm van buitenzonwering omdat deze gemakkelijk handmatig en elektrisch te bedienen zijn. Een knikarmscherm kan bovendien in verschillende standen worden gezet, zodat u altijd zelf bepaalt hoeveel zon er in huis schermt. Een knikarmscherm heeft een uitvalscherm van maximaal drie meter, terwijl de breedte op maximaal vijf meter komt. Tegenwoordig is het mogelijk om te kiezen voor zowel een handmatige als elektronische bediening van het knikarmscherm. Deze laatste oplossing is wel duurder maar zal het gebruiksgemak aanzienlijk verbeteren. Elektronische bediening is noodzakelijk voor plaatsing op hogere verdiepingen.

markies Antwerpen

Markiezen

Wanneer u een markies laat plaatsen bij uw woning, dan zorgt dit in de meeste gevallen voor een klassieke en authentieke uitstraling. Traditioneel wordt de markies geleverd met een doek van groene en witte verticale strepen. Om de markies enigszins moderner te maken, is het bij veel professionals uit Antwerpen tegenwoordig ook mogelijk om markiezen aan te schaffen met een egaal scherm in aardekleuren. Wilt u graag een markies monteren bij uw pand? Dan hebt u de keuze uit drie varianten: het standaard model, petmodel en klapmodel. Welke variant het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen voor de doorloop mogelijkheden. Daarnaast moet de zonnewering ook goed bij u gebouw passen.

buitenjaloezieën plaatsen Antwerpen

Buitenjaloezieën

Bent u bezig met het renoveren van uw woning of tuin en zoekt u nog naar een ideale soort buitenzonwering? Overweeg dan eens de plaatsing van buitenjaloezieën. Net als standaard jaloezieën bestaat deze zonwering uit horizontale lamellen die met elkaar zijn verbonden door een draad. De lamellen zijn kantelbaar, en kunnen zo tegelijk zorgen voor een goede zonreflectie als voor het behoud van het zicht naar buiten. De kosten voor buitenjaloezieën beginnen rond de €235,-. Wij verkopen de buitenjaloezieën niet alleen aan particulieren, maar ook bedrijven zijn geïnteresseerd vanwege het buitensluiten van hinderlijk diffuus licht in de kantoorruimte.

zonwering voor de veranda

Verandazonwering

Wist u dat het mogelijk is om een horizontale in plaats van verticale zonwering te plaatsen bij uw woning in Antwerpen? Een dergelijke verandazonwering heeft als voordeel dat er een groot schaduwoppervlak in de tuin komt, terwijl er geen zitruimte verloren gaat. De meeste soorten verandazonwering zullen wij in een roestvrijstalen cassette leveren die er met een speciaal systeem voor zorgt dat er geen bladeren in het doek zullen rollen. De verandazonwering kan zowel met een standaard schermdoek als met een speciaal lichtdoorlatende variant worden geleverd. Deze laatste optie maak het doek geschikt voor gebruik in zowel de zomer- als wintermaanden.

Terrasschermen plaatsen

Terrasschermen

Bent u de eigenaar van een horecagelegenheid met terras? Dan zult u tevens aandacht moeten besteden aan de zonwering. U kunt kiezen voor diverse vormen van buitenzonwering zoals een knikarmscherm, zonnescherm of zonneluifel. Daarnaast zijn ook zonnetenten een optie. Naast deze vormen van horizontale zonnewering zijn er echter ook zogeheten terrasschermen verkrijgbaar bij onze specialisten in Antwerpen. Deze terrasschermen bieden een bescherming tegen de zon en, wellicht nog belangrijker, ook tegen de wind. Zo creëert u met de terrasschermen een heerlijk beschutte plek die ook al in het voorjaar zeer aangenaam is voor terrasbezoekers.

serrezonwering

Serrezonwering

Wij gaven hierboven de mogelijkheden voor een verandazonwering aan. Een vergelijkbare oplossing voor het creëren van schaduw in de serre is de zogeheten serrezonwering. Een serrezonwering is zowel aan de boven- als onderzijde van het dak te plaatsen, afhankelijk van uw budget en wensen op het gebied van design. De serrezonwering zal er tijdens de zomermaanden voor zorgen dat de warmte in de ruimte beperkt blijft. Tijdens de herfst- en wintermaanden kan u bovendien langer in de serre blijven zitten dankzij de zonwering. Zeker als u kiest voor een extra laag aan de binnenzijde van het dak zal de warmte langer binnenshuis blijven.

uitvalscherm Antwerpen

Uitvalschermen

Wist u dat er een verschil bestaat tussen een knikarmscherm en een uitvalscherm? Hoewel dit allebei zonnescherm soorten zijn, is er wel degelijk een verschil tussen beide oplossingen. Dit is het gemakkelijkst uit te leggen door de lattenconstructie met elkaar te vergelijken. Waar een knikarmscherm een knikarm onder het hele zonneschermdoek door heeft, heeft een uitvalscherm twee latten in een maximale hoek van 90 graden. Hierdoor is het scherm minder goed doorloopbaar, maar profiteert u wel van een veel grotere maximale breedte. De kosten voor het plaatsen van een uitvalscherm zijn meestal ook lager dan de kosten voor de installatie van een knikarmscherm.

zonneschermdoek schoonmaken

Zonneschermdoek schoonmaken

Zoals alle woononderdelen moet u ook het zonneschermdoek regelmatig reinigen voor het behoud van een hoge kwaliteit en lange levensduur van het product. Het reinigen van een zonneschermdoek is gelukkig niet heel ingewikkeld. Wel dient u voorzichtig te zijn met de materialen die u hiervoor gebruikt: de meeste doeken zijn snel beschadigd. Onze experts uit Antwerpen adviseren om te beginnen met een stofzuiger of borstel. Veeg al het vuil en bladeren weg. Gebruik daarna eventueel lauw water en een borstel om vlekken te verwijderen. Voeg hier nooit reinigingsmiddel aan toe, tenzij u deze bij de lokale zonwering specialist heeft aangeschaft.

Zonwering specialist, operatief in Antwerpen en heel Vlaanderen.

Expert in het onderhouden, repareren en plaatsen van zonwering. Onze vakmannen helpen u graag tegen scherpe prijzen!

zonwering onderhoud Antwerpen

Onderhoud en reparatie

Om ervoor te zorgen dat uw screens, zonnetenten en andere zonwering in optimale staat blijven, is het van belang om deze van het juiste onderhoud te voorzien. Een specialist uit Antwerpen kan u hierbij desgewenst van dienst zijn. Onder het onderhoud verstaan wij onder andere het schoonmaken van het uitvalscherm en de kunststof constructie bij een zonnescherm en zonneluifel. Wie zelf geen tijd kwijt wil zijn aan het onderhoud van een zonnescherm, kan ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten bij een specialist uit de regio. Deze zal er vervolgens voor zorgen dat het periodiek onderhoud snel en vakkundig wordt uitgevoerd.

zonnescherm prijzen Antwerpen

Prijzen

Wilt u graag meer weten over de prijzen van diverse soorten buitenzonwering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via het offerteformulier vraagt u gemakkelijk en snel een offerte aan voor zowel een markies als een knikarmscherm of ander zonnescherm. De prijs voor een bepaalde zonnewering zijn afhankelijk van vele factoren. Zo is de afmeting van de zonnewering van invloed op de uiteindelijke kosten, maar worden deze tevens bepaald door het soort bediening waar u voor kiest. Een elektrisch besturingssysteem is nu eenmaal duurder dan de handmatige variant. Na het aanvragen krijgt u meerdere offertes toegestuurd van zonweringsbedrijven uit ons netwerk en in uw regio.

zonwering prijzen Antwerpen

Offertes vergelijken

Wij sturen u op basis van uw wensen enkele offertes toe van zonnewering en rolluiken experts uit Antwerpen. Het is aan u om deze met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod. Kijk hierbij goed naar de diensten die zijn ingesloten bij de aanbieding. Het kan zijn dat u bij de één wel extra moet betalen voor de levering van goederen of het gebruik van een steiger, terwijl de andere buitenzonwering specialist dit al bij de prijs heeft inbegrepen. Voor welke expert uit ons netwerk u ook kiest, wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig zult worden geholpen.